Nog één maand de tijd om je Erfgoeddagactiviteit in te dienen

Schrijf nu uw activiteit in voor Erfgoeddag 2015

Op zondag 26 april 2015 vindt de vijftiende editie van Erfgoeddag plaats met als thema ERF! Zin om aan Erfgoeddag 2015 deel te nemen en je collectie en werking in de kijker te plaatsen? Vergeet dan niet om je activiteit uiterlijk 1 december in te dienen via www.erfgoeddag.be/inschrijving.

Belangrijk is dat je activiteit voldoet aan onze Algemene voorwaarden. We zetten ze nog eens voor je op een rijtje:

  • Je activiteit vindt plaats op zondag 26 april 2015. Loopt je activiteit na Erfgoeddag door? Duid dit in het inschrijvingsformulier aan en dan nemen we dit op in onze communicatie,
  • Je activiteit focust op cultureel erfgoed(zorg),
  • Je activiteit heeft een duidelijke link met het thema ERF!,
  • Je activiteit is gratis,
  • Je activiteit is geen loutere opendeurdag.


Hoe je een activiteit indient, kan je nalezen op onze website. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, neem dan de handleidingen door. Ze helpen je zeker en vast op weg. Uiteraard kan je bij vragen ook steeds bij de coördinatiecel Erfgoeddag terecht.

Mogen we je een tip geven? Neem voor je start met het indienen van je activiteit zeker de overzichtsfiche door. Zo weet je meteen welke gegevens je nodig hebt om je activiteit op een vlotte manier in te dienen.

Wil je na het indienen van je activiteit nog iets wijzigen of aanvullen? Geen probleem. Tot en met 1 december 2014 kan je via het inschrijvingssysteem je activiteit nog zelf aanpassen.

Lokale coördinatoren en regiocoördinatoren ontvangen een e-mail zodra iemand uit hun gemeente of regio een activiteit indient. Weet je niet wie je lokale coördinator is of tot welke regio jouw gemeente behoort? Raadpleeg dan het overzicht op onze website.
 

Nog op zoek naar inspiratie?

Nog geen concreet idee over de inhoud van jouw Erfgoeddagactiviteit? Om je op weg te helpen ontwikkelden we de inspiratiebrochure. Naast de praktische info ontdek je in deze handige brochure ook waarvoor het thema ERF! staat.

Nog geen exemplaar ontvangen of wil je een extra exemplaar? Laat het ons weten via info@erfgoeddag.be en we bezorgen je zo snel mogelijk een brochure.

Breng ook regelmatig een bezoek aan www.erfgoeddag.be. Bijna dagelijks presenteren we je hier nieuwe invalshoeken of tips om met het thema ERF! aan de slag te gaan.
 

We wensen je alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

 

Vrije tags
inspiratie
activiteit
indienen