Inspiratiebrochure

cover inspiratiegids Erfgoeddag 2016

Op zondag 23 april 2017 vindt de zestiende editie van Erfgoeddag plaats met als thema Zorg. Ook dit jaar verschijnt er een inspiratiebrochure boordevol ideeën om deelnemers op weg te helpen bij het vormgeven van Erfgoeddagactiviteiten. Deze inspiratiebrochure verschijnt begin deze zomer. Hou deze website dus in de gaten. 

In de tussentijd kan je de inspiratiebrochure van Erfgoeddag 2016 nalezen, deze vind je hieronder.

Al deelgenomen aan Erfgoeddag in het verleden? Dan krijg je automatisch een brochure toegestuurd. Heb je onze inspiratiebrochure ontvangen en wil je een extra examplaar?  Stuur een mailtje naar info@erfgoeddag.be. Je eerste keer? Stuur ons je gegevens en we bezorgen je graag een exemplaar.

Trouwens... Erfgoeddag is geen eenrichtingsverkeer. Heb je ideeën, praktijkvoorbeelden, plannen of archiefmateriaal die nuttig zijn voor collega's? Laat het ons weten! We kunnen ermee aan de slag tijdens de infosessies of we geven ze een plaats op de website. 

Een goede inhoudelijke voorbereiding is de basis om een geslaagde Erfgoeddag op poten te zetten. Deze literatuurlijst helpt je verder op weg. Heb je zelf een leestip? Laat het ons weten via info@erfgoeddag.be en dan nemen we deze heel graag op in deze lijst.