Krokuskriebels: Musea op gezinsmaat van 6 tot 14 februari

krokuskriebels
Ben je nog op zoek naar een leuke gezinstrip tijdens de krokusvakantie? Goed nieuws want Krokuskriebels laat je kiezen uit ruim 140 activiteiten in 89 Vlaamse en Brusselse musea. 
 
Inmiddels is Krokuskriebels toe aan de achtste editie. Met dit initiatief laat de Gezinsbond duizenden gezinnen mee genieten van een verrassend museumaanbod. Laat je dus verbazen in het museum en volg een uitdagende rondleiding, een creatieve workshop of een spannende zoektocht. Houd er wel rekening mee dat veel workshops vaak werken met reservaties en een beperkt aantal deelnemers.
 
Krokuskriebels heeft een hart voor gezinnen met jonge kinderen. Een bezoekje brengen aan een museum staat niet altijd bovenaan de agenda. Grijp dus deze Krokuskriebels aan om er werk van te maken.

Er is keuze genoeg: ga langs het MAS in Antwerpen of het Museum voor Schone Kunsten in Gent of het Brusselse Museum voor de Molen en de Voeding in Evere. Maar ook minder gekende plaatsen zetten hun deuren open: het Jakob Smitsmuseum in Mol of wat dacht je van het stedelijk museum in Lier? Wil je weten waarom je vandaag sneakers draagt dankzij de jaren ’20? Trek dan naar Limburg en ontdek waarom in het Modemuseum van Hasselt.
 
Wil je je route uitstippelen? Surf dan zeker naar www.krokuskriebels.be en stel daar je programma samen.
 
Fijn om te weten: leden van de Gezinsbond genieten tijdens de Krokuskriebelsweek, op vertoon van hun lidkaart, van een fikse korting: kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel, volwassenen hebben 50% korting.

 

Vrije tags
erfgoeddag
musea
Krokuskriebels
achtste editie