Prijs voor een ongepubliceerde studie over het cultuurmanagement 2017

Tom Declercq

Het Fonds voor Cultuurmanagement van de Universiteit Antwerpen reikt opnieuw een prijs uit voor een ongepubliceerde studie over het cultuurmanagement in Vlaanderen en/of Nederland. Het Fonds wil daarmee de kwaliteit van het management in culturele en creatieve sectoren stimuleren.

In 2018 wordt een masterscriptie uit 2017 bekroond met een geldprijs van 2.500 euro. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Colloquium van het Fonds voor Cultuurmanagement op 14 mei 2018 aan de Universiteit Antwerpen. Het reglement van de prijs vindt u online. Inzenden kan tot 1 april 2018.

De scriptieprijs 2016 werd op 16 mei 2017 uitgereikt aan Tom Declercq voor zijn scriptie Het Vlaamse clubcircuit in cijfers. Een onderzoek naar de economische impact van de Vlaamse muziekclubs.

Inzenden kan door een digitale versie van de scriptie, een aanbevelingsbrief van de promotor of een andere referent en een beknopt c.v. in te dienen bij het secretariaat van het Fonds voor Cultuurmanagement, t.a.v. Barbara Delft/Annick Schramme, Universiteit Antwerpen, Prinsstraat 13, C452, 2000 Antwerpen, barbara.delft@uantwerpen.be, annick.schramme@uantwerpen.be.

Meer informatie kan verkregen worden bij prof. dr. Annick Schramme Prinsstraat 13, C453, Universiteit Antwerpen, annick.schramme@uantwerpen.be.

Foto: Tom Declercq, winnaar van de scriptieprijs 2016.

faro