Aanwinsten FARO-bibliotheek

Binnenzicht bibliotheek. Foto: Bart Van der Moeren

De bibliotheekcollectie van FARO groeide het afgelopen jaar 2009 gestaag verder aan. Naast de reguliere collectie werd extra aandacht besteed aan de verwerking van schenkingen zoals de collectie-Van Haver, een bijzonder rijke volks- en taalkundige collectie. U kan deze collectie online verkennen. Op de bibliotheekpagina's van deze website biedt FARO u bovendien elk kwartaal een up-to-date overzicht van de nieuwste aanwinsten:

In 2009 werd ook het tijdschriftenbestand op punt gezet en volledig geïntegreerd in LIBISNet. Een overzicht van de in de FARO-bibliotheek aanwezige tijdschriften en jaarboeken, lopend zowel als afgesloten, vindt u samen met hun bezitsaanduiding in de online catalogus.

Alle vermelde boeken en tijdschriften kunnen in de FARO-bibliotheek geraadpleegd en/of ontleend worden. De bibliotheek kan elke werkdag op afspraak bezocht worden tussen 9.00 en 16.30 uur. Gelieve zo mogelijk minimum twee werkdagen op voorhand een afspraak te maken via e-mail (bibliotheek@faronet.be) of telefoon (+32 (0)2 213 10 60).

Annemie Vanthienen
FARO-bibliotheek