Wat vond u van Erfgoeddag en de Erfgoedweken 2024?

Bevraging Erfgoeddag 2024

Op zondag 21 april vonden zo'n 190.000 bezoekers hun weg naar de meer dan 1.000 activiteiten in een gevarieerd en goedgevuld Erfgoeddag-programma. En tijdens de Erfgoedweken, nog tot en met 26 april, laten tientallen erfgoedwerkers leerlingen en leerkrachten uit het lager en middelbaar onderwijs kennismaken met cultureel erfgoed.

Een woord van dank aan alle organisatoren en deelnemende erfgoedwerkers is hier dus zeker op zijn plaats, want zonder uw inzet en creativiteit geen Erfgoeddag of Erfgoedweken:

“Deze editie van Erfgoeddag maakt opnieuw duidelijk dat cultureel erfgoed mensen raakt, en zeker wanneer de sector aan de slag gaat met een veelzijdig en actueel thema als thuis. De fantastische activiteiten waaraan vandaag massaal geparticipeerd werd, illustreren dit. Alle lof voor de deelnemende organisaties, die op een creatieve, innovatieve en vaak kritische manier activiteiten ontwikkelden rond cultureel erfgoed!” Olga Van Oost, algemeen directeur FARO. 

Maar hoe ervaarde u als organisator Erfgoeddag? Of misschien bezocht u een activiteit, bent u leerkracht of trok u naar scholen als Erfgoedklasbak? Ook dan willen we graag weten wat uw bevindingen zijn. Vult u daarom een van onze enquêtes in, of helpt u de vragenlijsten mee verspreiden? Deel uw mening en win een prijs uit onze mooie prijzenpot! 

Enquête voor organisatoren

Evaluatie is belangrijk. Laat u ons weten wat u vond van deze editie van Erfgoeddag of de Erfgoedweken? Zo kunnen we het evenement grondig evalueren en nog meer op punt stellen. Invullen doet u tot en met 12 mei: enquête voor organisatoren.

Enquêtes voor bezoekers, leerkrachten en Erfgoedklasbakken

Natuurlijk weten we ook graag hoe bezoekers, leerkrachten en Erfgoedklasbakken deze editie ervoeren. Helpt u de onderstaande enquêtes mee verspreiden? Invullen kan tot en met 12 mei.

Deel uw mening en win een prijs uit onze prijzenpot!

Wie deelneemt aan een bevraging maakt bovendien kans op een Museumpaskoffiepakket van Ray & JulesRobi waterfilterMoishe-striponline Lumière-filmcodefilmvoorstelling Tokyo Story in Cartoons Antwerpen of een van de andere prijzen die we verloten onder de deelnemers van deze vragenlijsten. De winnaars worden in de week van 12 mei via e-mail gecontacteerd.

U bent niet verplicht aan een wedstrijd deel te nemen bij het invullen van de bevraging. 

Bevraging Erfgoeddag 2024
Seppe Van Pottelbergh