Infosessies

Infosessies Erfgoeddag 2017 | 23 april met als thema Zorg | de data van de infosessies verschijnen eind juni online

Deelnemen aan Erfgoeddag heeft veel voordelen: je laat een (nieuw) publiek kennismaken met je aanbod, je kan je erfgoed op een andere manier in de kijker plaatsen en het biedt kansen tot fijne samenwerkingen.

Ook dit jaar vinden er infosessies plaats per provincies. Want hoe begin je nu aan de voorbereidingen van je activiteit(en)? Hoe ga je met het thema Zorg aan de slag? Om je op de sporen te zetten, organiseerrden we in elke provincie en Brussel een gratis infosessie, telkens van 13 tot 17 uur. Na het bijwonen van een infosessie beschikte je over alle basisinfo - inhoudelijk, formeel en praktisch - hoe je jouw Erfgoeddagactiviteit kan laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker. Elke locatie voorzag ook een rondleiding of voorbeeld uit hun werking gelinkt aan het thema

Lokale infosessies?

In sommige gemeenten en steden worden ook lokale infosessies georganiseerd door de lokale coördinator of door de erfgoedcel. Voor meer informatie hierover, contacteer je best rechtstreeks je lokale coördinator. Raadpleeg het overzicht voor de gegevens van jouw lokale coördinator. 
 

Meer info?

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Deel ze met de coördinatiecel Erfgoeddag via info@erfgoeddag.be of 02 213 10 81.