Nieuw promotiemateriaal beschikbaar: de erfgoedbuttons!

Foto buttons
Momenteel bevinden we ons volop in de inschrijvingsperiode voor Erfgoeddag 2016. Erfgoeddagactiviteiten indienen kan nog tot en met 17 januari via www.erfgoeddag.be/inschrijving. Ook de bestellingen van het promotiemateriaal worden dan afgesloten. Na 17 januari bijbestellen kan zolang er promotiemateriaal in voorraad is. 
 

Welk promotiemateriaal hebben we in de aanbieding? 

Er zijn om te beginnen de affiches waarop het campagnebeeld staat. Ook is er een erfgoeddagfolder die het publiek prikkelt om op Erfgoeddag op stap te gaan. Verder kan je ook wegwijzers bestellen. Hiermee toon je het publiek de weg naar je activiteit. Ook zijn er de Erfgoeddagvlaggen van 1 op 3 meter die duidelijk maken waar er iets te beleven valt op Erfgoeddag. 
 
Vanaf nu kan je ook erfgoedbuttons bestellen. Deze buttons zijn erg handig om bijvoorbeeld de gidsen of supposten herkenbaar te maken. Zo weet het publiek dadelijk wie ze kunnen aanspreken als ze meer informatie willen verkrijgen over de activiteit. Of wens je je bezoekers te bedanken? Dan kan je ze misschien met een erfgoedbutton plezieren. 
 
Ook stellen we heel wat digitale dragers via onze website beschikbaar. Denk hierbij aan de A3-opdrukaffiche en A5-opdrukflyer waar je je eigen Erfgoeddagprogramma in de kijker kunt plaatsen. Heb je plannen om een eigen lokale programmabrochure te maken? Gebruik dan zeker de cover met het campagnebeeld die je gratis kan downloaden. Ook kan je banners, een uitnodiging en bedankingskaart downloaden. Zodra al dit digitaal materiaal online ter beschikking is, brengen we je hiervan uiteraard op de hoogte. Hou onze website dus in het oog. 
 
 

Hoeveel kost dit?

Het promotiemateriaal dat digitaal ter beschikking wordt besteld, is volledig gratis. Het promotiemateriaal dat via het inschrijvingsformulier kan besteld worden, is dat helaas niet. Naast de aankoopprijs, rekenen we ook de handlings- en verzendingskosten door.  
 
  • De eerste 20 affiches zijn volledig gratis. Wie meer dan 20 exemplaren bestelt, betaalt vanaf het 21e exemplaar 0,15 euro per stuk. (+ handlings- en verzendingskosten)
  • De Erfgoeddagfolders zijn gratis. Hier rekenen we enkel de handlings- en verzendingskosten door. 
  • De erfgoeddagbuttons kosten 0,25 euro per stuk. Voor 10 buttons betaal je dus slechts 2,50 euro. (+ handlings- en verzendingskosten)
  • Per wegwijzer betaal je 1,50 euro. Deze gaan meerdere edities mee. (+ handlings- en verzendingskosten)
  • Een Erfgoeddagvlag kost 25 euro. Ook de Erfgoeddagvlag kan je meerdere edities gebruiken. (+ handlings- en verzendingskosten)
 
Maar hoeveel kost dit nu precies? Dit overzicht geeft je een idee van hoeveel een bestelling je in totaal kan kosten. Deze bedragen zijn gebasseerd op de handlings- en verzendingskosten van 2015. We kunnen helaas niet garanderen dat deze bedragen in 2016 exact dezelfde zullen zijn. 
 

En verder

Wie tijdig het gewenste promotiemateriaal besteld, krijgt alles eind februari 2016 geleverd. Maak ook duidelijke afspraken over wie het promotiemateriaal bestelt: de organiserende instelling of de lokale coördinator. Weet je niet wie de lokale coördinator in je gemeente is? Raadpleeg dan de lijst met lokale coördinatoren op onze website.
 
Alvast bedankt om Erfgoeddag mee in de kijker te plaatsen!
 
 
Vrije tags
erfgoeddag
promotiemateriaal
buttons
button