Lokale coördinatoren aan zet

detective met loep - bron: http://www.bvb.be

Activiteiten voor Erfgoeddag 2013 inschrijven is niet meer mogelijk. Ook het eerste Kwaliteitscomité is ondertussen achter de rug. De eventuele opmerkingen en suggesties geformuleerd door het Kwaliteitscomité werden eind december verstuurd. Heb je een mail met feedback ontvangen? Geen paniek, tot en met 28 januari 2013 kan je via je lokale coördinator je ingediende activiteit(en) nog aanpassen. 

Geen idee wie de lokale coördinator in jouw stad of gemeente is, raadpleeg dan deze overzichtslijst. Is er geen lokale coördinator, contacteer ons via info@erfgoeddag.be en dan passen wij jouw activiteit(en) aan. Wie geen mail met feedback heeft ontvangen, kan op beide oren slapen. Geen nieuws is in deze goed nieuws.

Graag willen we iedereen vragen om zeker de praktische gegevens zoals openingsuren, locatie en de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers van je ingediende activiteit(en) nog eens na te lezen. Zo vermijden we misverstanden en zijn we zeker dat we in de programmabrochure en op de website de juiste informatie communiceren. Alvast bedankt voor je medewerking. 

 

Hoe kan je als lokale coördinator activititeiten aanpassen? 

Aangezien we met een nieuw inschrijvingssysteem werken, is de vroegere revisorwebsite niet meer in gebruik. Een activiteit aanpassen kan enkel via de unieke links die je als  lokale coördinator hebt ontvangen. Hoe gaat dit nieuwe systeem precies in zijn werk: 
 
  • Log in via www.faronet.be/user. Heb je nog geen account? Maak er dan een aan via ‘een nieuw account registreren’. 
  • Een nieuw account aangemaakt? Mail je gebruikersnaam of e-mailadres naar info@erfgoeddag.be. We dienen je  in onze databank immers de nodige rechten te geven. Enkel wanneer je over de juiste rechten beschikt, kan je beginnen aanpassen. 
  • Ingelogd op de website? Kopieer de unieke link volledig en plak deze in je internetbrowser. Op deze manier kom je zeker en vast op de juiste activiteitenfiche terecht.  
  • Je komt automatisch op de activiteitenfiche terecht. Lees alles grondig na en vul aan of wijzig waar nodig. Klik vervolgens op ‘indienen’.
  • De organisatie, de lokale coördinator en regio coördinator (indien van toepassing) ontvangen een bevestigingsmail. Zo is iedereen op de hoogte van de aangebrachte wijzigingen. 
 
Bij vragen of opmerkingen aarzel niet ons te contacteren. We helpen je graag verder. 
 
Afbeelding:
bron: http://www.bvb.be
 
 
Vrije tags
erfgoeddag
kwaliteitscomité
revisorperiode