Communicatiemedewerkers weten waarom

St Leonards' Church Basement Ossuary, Hythe

Ook u kent ongetwijfeld de zegswijze ‘een aanbod dat u niet kunt weerstaan’. Als u ‘in de communicatie zit’, geldt dit beslist voor de komende Communicatiekliniek, op 13 juni e.k. Dat is het belangrijkste communicatieleer- en overlegmoment voor de zomervakantie.

Waarom is dat nu zo’n belangrijk moment? Omdat u in de voormiddag hands-on aan de slag gaat met (een keuze uit) acht tools die uw communicatiepraktijk kunnen boosten; van Adobe Spark, smartphonevideotoepassingen, Google Analytics tot Trello. Klinken die namen u als Chinees in de oren? Dan weet u zeker dat u hier niet mag ontbreken.

In de namiddag kunt u op consultatie aan onze gesprekstafels. Acht experts beantwoorden er al uw communicatievragen en geven u hun tips & tricks.

De eerste editie van de Communicatiekliniek, in juni vorig jaar, was een voltreffer. Meer dan zeventig communicatie- en marketingmedewerkers uit de brede cultuursector tekenden present voor een van de belangrijkste communicatiemomenten van het jaar. Waarom? Omdat kennis delen in ons DNA zit, en u inspiratie en motivatie haalt uit de succes- en faalverhalen van collega’s. De tweede editie van de Communicatiekliniek wordt gegarandeerd nog straffer!

Het volledige programma vindt u elders op onze website. Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Foto: schedels uit het ossuarium van St Leonard's in Hythe, Verenigd Koninkrijk.

Roel Daenen