FARO ondersteunt uw beleidsplanningstraject

Hulp en advies nodig bij uw beleidsplanning? FARO helpt u graag verder met vormingen, vragenuurtjes en publicaties. Lees hier meer over ons aanbod.

Het basisrecept beleidsplanning brengt het proces van beleidsplanning in kaart en biedt een checklist voor elke stap in dit traject. Kort en bondig, zo weet u waar u aan toe bent.

Wij werken aan een trendsoverzicht dat we in de loop van januari op de website zullen publiceren.

U kunt uw vaardigheden op het vlak van beleidsplanning bijschaven tijdens twee vormingsmomenten:

  • Starten met beleidsplanning op 24 januari overloopt de basisregels en illustreert ze met vele voorbeelden uit de praktijk. Bovendien geven we advies over het traject dat het beste bij uw organisatie past.
  • Verder dan een SWOT op 23 februari reikt nieuwe participatieve methodieken aan om uw stakeholders te betrekken. Ook hier geven we advies welke methodiek het beste in uw traject past. 

 


Daarnaast is iedereen welkom op vragenuurtjes, waar we uw planningstraject bespreken, adviseren over methodieken, missieteksten en doelstellingen. Neem contact op met uw veldintermediair of met Jacqueline van Leeuwen voor een afspraak. Fusietrajecten begeleiden we extra. Hier bieden we naast advies ook moderatie en verslaggeving aan.

(Foto: Jonathan Sommereyns)

Jacqueline van Leeuwen
beleidsplanning
Cursus