Herbeleef Het Groot Onderhoud

Op vrijdag 19 oktober 2012 verzamelde de cultureel‐erfgoedsector in het Brusselse Paleis der Academiën in Brussel voor de tweede editie van Het Groot Onderhoud. Het jaarlijkse sectorevenement wordt georganiseerd door FARO. Zo’n 250 erfgoedwerkers bogen er zich in een waaier van sessies over de vraag hoe ze hun collecties meer, beter en op een duurzame manier kunnen valoriseren.

Aan het eind van de dag reikte Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege de ‘Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultureel Erfgoed’ uit aan het Sportimonium voor het programma 'Ludodiversiteit'. De Cultuurprijzen Vlaanderen 2011-2012 zijn een blijk van erkenning voor organisaties of personen die het afgelopen jaar een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het cultuurleven in Vlaanderen.

Hieronder vindt u alvast twee filmpjes over Het Groot Onderhoud en de uitreiking van de Cultuurprijs, plus een uitgebreide fotoreportage. Hou de FARO-website en het tijdschrift faro in het oog: we houden u op de hoogte over de presentaties en sessies.

faro
Het Groot Onderhoud