We komen naar je toe!

 Infosessie Aalst, Carnavalsmuseum © FARO
Nog tot en met 17 januari 2016 kan je je Erfgoeddagactiviteiten indienen via www.erfgoeddag.be/inschrijven. Dit betekent dat je momenteel volop aan de voorbereidingen sleutelt. Twijfel je of heb je vragen? Schrijf je dan nu in voor ons dokterskabinet
 
Dit dokterskabinet is het moment om je ideeën, twijfels en vragen aan ons voor te leggen. We zijn een en al oor en geven je graag tips om tot een nog mooiere Erfgoeddagactiviteit te komen. Heb je twijfels of je activiteit in het programma van Erfgoeddag thuis hoort, dan kan je dit op het dokterskabinet met ons bespreken. Ondervind je problemen bij het online indienen van je activiteit? Breng alle nodige info mee en dan schrijven we samen je activiteit online in. 
 
 
Wanneer?

Op woensdagnamiddag 16 december 2015 vind je ons in de leeszaal van het Stadsarchief Tielt (Markt 13, 8700 Tielt). Schrijf hier in voor het dokterskabinet in Tielt.
 
Na je consultatie kan je in de bibliotheek, vlak naast het stadsarchief, ook nog de expo ‘Zeisels uit het Tieltse’ bezoeken. Of kom meer te weten over Tielt tijdens WO I in het koetshuis Mulle de Terschueren, op wandelafstand van het stadsarchief.  
 
Uiteraard kan je ook los van dit dokterskabinetten steeds bij ons terecht met al je vragen rond Erfgoeddag. Aarzel dus niet om ons te contacteren
 

Foto: Infosessie Aalst, Carnavalsmuseum © FARO
 
 
Vrije tags
dokterskabinet
twijfels
vragen
Tielt
leeszaal