Plannen om aan Erfgoeddag 2016 deel te nemen, maar niet helemaal zeker van je stuk? Geen paniek, de coördinatiecel Erfgoeddag komt naar je toe.

Infosessie Erfgoeddag 2016, Daarkom Brussel © FARO

Dit najaar organiseren we twee dokterskabinetten. Het moment om je ideeën, twijfels en vragen aan de coördinatiecel Erfgoeddag voor te leggen.

We zijn een en al oor en geven je graag tips om tot een nog mooiere Erfgoeddagactiviteit te komen. Heb je twijfels of je activiteit in het programma van Erfgoeddag thuis hoort, dan kan je dit op het dokterskabinet met ons bespreken. Ondervind je problemen bij het online indienen van je activiteit? Breng alle nodige info mee en dan schrijven we samen je activiteit online in. 
 

Waar en wanneer vinden deze dokterskabinetten plaats? 
 
  • Op donderdagvoormiddag 12 november 2015 vind je ons in het Stedelijk Museum Aarschot (Elisabethlaan 103, 3200 Aarschot). Schrijf hier in voor het dokterskabinet in Aarschot

    Na je consultatie kan je het Stedelijk Museum Aarschot vrij bezoeken en de expo rond Wim Elaerts in opbouw bekijken. Deze Aarschotse kunstenaar was eerder betrokken bij de 30.000ste Last Post in Aarschot. Kom dus als eerste te weten wat hij deze keer in petto heeft voor het publiek. 
 
  • Op woensdagnamiddag 16 december 2015 vind je ons in de leeszaal van het Stadsarchief Tielt (Markt 13, 8700 Tielt). Schrijf hier in voor het dokterskabinet in Tielt

    Na je consultatie kan je in de bibliotheek, vlak naast het stadsarchief, ook nog de expo ‘Zeisels uit het Tieltse’ bezoeken. Of kom meer te weten over Tielt tijdens WO I in het koetshuis Mulle de Terschueren, op wandelafstand van het stadsarchief.  
 
 
Uiteraard kan je ook los van deze twee dokterskabinetten steeds bij ons terecht met al je vragen rond Erfgoeddag. Aarzel dus niet om ons te contacteren
 
 
 

 

 

Vrije tags
erfgoeddag
inspiratie
rituelen
dokterskabinet