Activiteiten indienen kan tot en met zondag 17 januari!

De allerbeste wensen voor een gezellig en gezond 2016 waarin mooie erfgoedprojecten mogen plaatsvinden. En dat de zestiende editie van Erfgoeddag mag bruisen van prachtige rituelen!
 
Activiteiten indienen kan tot en met zondag 17 januari!
Het einde van de inschrijvingsperiode sluipt dichterbij. Op zondag 17 januari slaan de deuren van het inschrijvingssysteem dicht. Dien dus nu je activiteit in via www.erfgoeddag.be/inschrijving. Druk steeds op bewaar wanneer je activiteit(en) inschrijft.
 
Promotiemateriaal bestel je samen met het indienen van je activiteit
Ook kan je promotiemateriaal bestellen tot en met 17 januari via info@erfgoeddag.be. Je ziet alles eind februari verschijnen. Je kan spoedig ook aan de slag met  heel wat digitaal promotiemateriaal. Maak zo reclame via mail, website, Facebook en andere sociale media. Hou de website dus in de gaten!
 
Naleesronde door de lokale en regionale coördinator en de werkgroep Erfgoeddag
De lokale of regionale coördinator kijkt van maandag 18 tot en met woensdag 27 januari de ingediende activiteiten uit zijn gemeente, stad of regio na. Hij of zij checkt of de activiteiten voldoen aan de algemene voorwaarden en vult ontbrekende informatie aan. 
 
Op donderdag 4 februari vindt de Werkgroep Erfgoeddag plaats. Zij formuleert tips bij de activiteiten die niet dadelijk thuishoren in het programma. Als er informatie ontbreekt, ontvangt de lokale coördinator en de deelnemer een seintje. Behoor je tot het gebied van een erfgoedcel? Dan kan je bij hen terecht voor feedback..
 
Ontdek meer met de Erfgoedapp!
Alle activiteiten van Erfgoeddag verschijnen op de kaart in de ErfgoedApp. Je kan als deelnemer aan Erfgoeddag zelf extra informatie aanbieden bij je tentoonstelling, wandeling of activiteit. Dit kunnen leuke zoektochten zijn voor kinderen & jongeren of unieke informatie bij kunstwerken & objecten. 
 
Via de ErfgoedApp manager maak je deze informatie eenvoudig zelf aan, lees meer in de ErfgoedApp DIY (Do It Yourself) publicatie of volg de workshop ErfgoedApp. Via iBeacons (push) of Augmented Reality (scan) technologie krijgen je bezoekers foto’s, video’s of teksten te zien via de ErfgoedApp. Bezoekers gebruiken hun eigen smartphone of tablet bij het bezoek, je moet dus zelf niet investeren in apparatuur. Ontdek de mogelijkheden op www.erfgoedapp.be.

Foto © Hilde Vleer
Vrije tags
promotiemateriaal
naleesronde
erfgoedapp
actitivteit
werkgroep erfgoeddag