Internationale dag van het Vrijwilligerswerk. Doet u ook mee?

5 december is de Internationale dag van het Vrijwilligerswerk. Voor deze dag verzamelt het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk zoveel mogelijk acties die vrijwilligerswerk ondersteunen en promoten. Ook u kan meewerken en zo uw vrijwilligers nog eens extra in de bloemetjes zetten.

Doet u iets om de vrijwilligers te bedanken in uw museum, archief, erfgoedcel, vereniging, erfgoedbibliotheek …? Laat het weten en deel het op 5/12. U kunt op verschillende manieren de vrijwilligers bedanken en van u laten horen:

  • Download gratis promomateriaal om vrijwilligers te bedanken en deel het op 5/12 op uw website, nieuwsbrief of sociale media. Gebruik op de sociale media de hastag #IVD2016. Zo worden uw berichten snel opgemerkt.
  • Doe mee met de selfie-actie. Download de selfieposter op de website, knip hem uit en ga ermee op de foto. Bezorg uw foto aan het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk, dat het vervolgens deelt op de website en op Facebook. U komt met uw selfie in een galerij met enkele prominente figuren.
  • U kunt deelnemen aan het Facebookevent om op de hoogte te blijven. U kunt daar ook uw eigen initiatieven en selfies posten.

 

Gregory Vercauteren
Internationale Dag Vrijwilligerswerk
Evenement