Op zoek naar goede ideeën voor Erfgoeddag 2015? Hier vindt u inspiratie!

De nieuwe inspiratiebrochure voor de volgende Erfgoeddag is klaar. Op zondag 26 april 2015 vindt de vijftiende editie van Erfgoeddag plaats met als thema Erf! Weet u nog niet hoe u met dit thema aan de slag kan gaan? Doe ideeën op in de nieuwe inspiratiebrochure.

Elke (erfgoed)organisatie die ooit aan Erfgoeddag heeft deelgenomen, krijgt de inspiratiebrochure automatisch toegestuurd, net als al onze lokale coördinatoren. Hou dus de komende dagen uw brievenbus in de gaten!

Wil u voor een eerste keer deelnemen of ontvangt u onze info nog niet? Geef dan een seintje via info@erfgoeddag.be. We nemen uw gegevens graag op in onze databank. Ongeduldig? Dan kan u via de Erfgoeddag-website alvast een digitale versie van de inspiratiegids downloaden.

De coördinatie Erfgoeddag komt opnieuw naar u toe!

  • Op vrijdag 26 september 2014 geven we met de inspiratiedag in het Notarishuis in Antwerpen het officiële startschot van de voorbereidingen. In het eerste deel benaderen diverse sprekers elk vanuit hun vakgebied op een boeiende manier het thema Erf! In de namiddag vertalen we het inhoudelijke deel naar workshops. Zo kan u ideeën uitwisselen en nadenken over Erfgoeddag-activiteiten. Plannen heeft om deel te nemen aan Erfgoeddag? Schrijf u dan in via deze link.
  • Van 1 tot en met 8 oktober 2014 bent u van harte uitgenodigd op onze provinciale infosessies. Om u op de sporen te zetten organiseren we in elke provincie en Brussel gratis infosessies. Deze namiddagen geven je een beeld van wat het thema Erf! kan betekenen. Verder krijgt u antwoorden op praktische vragen: hoe schrijf ik in? Welk promotiemateriaal is er? Inschrijven kan via deze link.


Hebt u vragen? Aarzel niet en neem contact op met de Coördinatie Erfgoeddag via info@erfgoeddag.be of +32 (0)2 213 10 81 of 82. We helpen u graag verder!

Evenement
Infodag
erfgoeddag