Tapis plein verwent: tijd voor uw erfgoedteam

Bent u als coördinator of directeur van een organisatie uit de cultureel-erfgoedsector overtuigd van de waarde van een ongedwongen en toch zinvolle uitstap voor het hele team? Moet u echter toegeven dat zo’n activiteit op een of andere manier altijd aan uw planning ontsnapt? Stel u dan kandidaat voor de feestactie van tapis plein en win een teamdag onder begeleiding van tapis plein-medewerkers.

Beschrijf waarom uw erfgoedteam een beroep wil doen op tapis plein en wat u van een teamdag verwacht. In ruil bedenkt, organiseert en begeleidt tapis plein in mei of juni 2014 een teamdag op maat van het meest noodlijdende team. Mail naar floortje@tapisplein.be voor 15 april 2014.

tapis plein trakteert

In 2014 stelt tapis plein onder de noemer ‘tapis plein trakteert. 10 jaar werken met erfgoed en participatie’ haar ervaring, netwerk én team één jaar lang ter beschikking van al wie méér, ánders, voor het éérst, samen … aan erfgoedparticipatie wil doen en/of wil focussen op immaterieel cultureel erfgoed. Meer weten over de tien feestacties? Surf dan naar de website van tapis plein.

Evenement
tapis plein