TANDEM zoekt deelnemers

Het TANDEM 'Community & Participation' uitwisselingsprogramma richt zich op culturele organisaties in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk die een langetermijnrelatie ontwikkelen met een partnerorganisatie in een van de andere landen. Het doel is internationale netwerkvorming met een duurzame uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie.

Het TANDEM programma bevat een intensief jaarprogramma bestaande uit werkbezoeken bij de partnerinstelling, een gezamenlijk pilot project, peer-to-peer workshops, input van experts, studiebezoeken en netwerken. Het doel is het vormen van een groeiend internationaal netwerk met een duurzame uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie.

Lees hier meer over de regeling en deelname. Of neem contact op met  Femie Willems van het Nederlandse Fonds voor Cultuurparticipatie. U kan nog tot 15 oktober 2014 een aanvraag indienen via de website van het Fonds.