Belgische bevraging voor het lopende Europese kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie, Horizon 2020

BELSPO lanceert in samenwerking met de deelstaten een bevraging om het lopende Europese kaderprogramma voor Onderzoek en Innovatie, Horizon 2020 (H2020), te evalueren.

Twee belangrijke gebeurtenissen maken dat het opportuun is om een evaluatie uit te voeren van de aanwezigheid en de ervaringen van Belgische actoren in H2020:

  • de tussentijdse evaluatie van H2020 door de Europese Commissie, die aan de gang is. Het is belangrijk om aan de oefening van de Europese Commissie bij te dragen door de 'stand van zaken' van de federale deelname aan dit kaderprogramma te kennen en te analyseren;
  • de voorbereiding van het volgende kaderprogramma (KP9) en een eventuele inbreng van BelgiĆ« aan deze voorbereiding.


Uw antwoorden zullen opgenomen worden in de Belgische bijdrage aan de evaluatie die naar de Europese Commissie gestuurd zal worden, idealiter tegen begin 2017.

De bevraging is anoniem en toegankelijk via deze link. Indien u de bevraging in meerdere stappen wenst in te vullen, dan kan dit perfect. U moet zich eerst op de homepagina aanmelden en vervolgens krijgt u via een nieuw scherm een username en een paswoord. Beide moet u noteren en zullen u toelaten om u opnieuw aan te melden in de bevraging. Vergeet dus zeker niet deze twee codes goed te noteren.

Bron: BELSPO
 

Horizon2020