Dokterskabinetten

We organiseerden in het najaar van 2015 twee dokterskabinetten. De data en locaties zie je hieronder. Dit was het moment om je ideeën, twijfels en vragen aan de coördinatie Erfgoeddag voor te leggen.

  • donderdag 12 november 2015: Stedelijk Museum Aarschot, Elisabethlaan 103, 3200 Aarschot. Doorlopend tussen 9.30 en 13 uur. Na je consultatie kon je het museum vrij bezoeken en de expo rond Wim Elaerts in opbouw bekijken. Deze Aarschotse kunstenaar was eerder betrokken bij de 30.000ste Last Post in Aarschot. Kom dus als eerste te weten wat hij deze keer in petto heeft voor het publiek.
     
  • woensdag 16 december 2015: Stadsarchief Tielt (leeszaal), Markt 13, 8700 Tielt. Doorlopend tussen 13 en 17 uur. Na je consultatie kon je in de bibliotheek, vlak naast het stadsarchief, ook nog de expo ‘Zeisels uit het Tieltse’ bezoeken. Of kom meer te weten over Tielt tijdens WO I in het koetshuis Mulle de Terschueren, op wandelafstand van het stadsarchief.  

 

Uiteraard kan je ook los van deze twee dokterskabinetten steeds bij ons terecht met al je vragen rond Erfgoeddag. Aarzel dus niet om ons te contacteren