Op zoek naar inspiratie voor Erfgoeddag 2016?

cover inspiratiegids Erfgoeddag 2016
Op dit eigenste moment rolt de nieuwe inspiratiegids ter voorbereiding van Erfgoeddag 2016 van de pers. Elke (erfgoed)organisatie die ooit al aan Erfgoeddag heeft deelgenomen, krijgt deze brochure automatisch toegestuurd. Net als al onze lokale coördinatoren. Hou dus de komende dagen je brievenbus in de gaten. Uiterlijk begin oktober valt de brochure bij je in de bus. 
 
Wens je voor een eerste keer deel te nemen of ontvang je onze info (post, nieuwsbrieven en brochure) nog niet? Geef dan een seintje via info@erfgoeddag.be. Dan nemen we je graag op in onze databank. 
 
Ongeduldig? Dan kan je via onze website alvast de digitale versie van de inspiratiegids downloaden.
 
 
En de coördinatie Erfgoeddag komt opnieuw naar je toe
 
Van 29 september t/m 8 oktober 2015 organiseren we onze gratis provinciale infosessies. Na deze infosessies beschik je over alle - inhoudelijke, formele en praktische - info hoe je jouw Erfgoeddagactiviteit kan laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker.
 
Daarnaast organiseren we dit najaar ook twee dokterskabinetten. Het moment om je ideeën, twijfels en vragen aan de coördinatie Erfgoeddag voor te leggen. We zijn een en al oor en geven je graag tips om tot een nog mooiere Ergoeddagactiviteit te komen. Heb je twijfels of je activiteit in het programma van Erfgoeddag thuis hoort, dan kan je dit op het dokterskabinet met ons bespreken. Waar en wanneer deze dokterskabinetten plaatsvinden, vind je terug op onze website
 
Uiteraard kan je ook los van deze ontmoetingsmomenten steeds bij de coördinatiecel Erfgoeddag terecht met al je vragen. Aarzel dus niet om ons te contacteren
 
 
Vrije tags
rituelen
infosessies
inspiratiebrochure
inspiratiegids
dokterskabinet