Ga jij met ons in zee als lokale coördinator voor Erfgoeddag 2015?

We want you

"Wij blikken positief terug op deze editie. Je bereikt iedere editie steeds een ruimer publiek."
" Voor onze eerste deelname zijn we zeker heel tevreden! We hebben heel wat mensen uit de buurt kunnen bereiken, burgemeester Termont kunnen klissen om te openen."
"Erfggoeddag verliep de wandeling toch anders dan gewoonlijk. De Erfgoeddagdeelnemers zijn sterk geïnteresseerd en echt gemotiveerd  om iets op te steken of te ontdekken. Ze komen voorbereid aan en hebben al een idee wat zal worden gepresenteerd. Ze volgen aandachtig héél het verhaal en stellen veel vragen, die helemaal in de lijn liggen van  het verhaal. Kortom: het klikte heel goed tussen vertellers en toehoorders! "

Bovenstaande woorden komen van tevreden deelnemers. Zoveel is duidelijk.

Erfgoeddag op nationaal vlak in goede banen leiden is één ding. Maar het programma op lokaal niveau stroomlijnen en kneden: daarmee begint het slagen van Erfgoeddag 2015 met als thema Erf! Nogmaals bedankt lokale coördinatoren voor jullie inzet bij de voorbije Erfgoeddag. 

We doen dus in alle vertrouwen graag opnieuw beroep op jullie. Zonder jullie is de organisatie van Erfgoeddag immers onmogelijk. Ben je al aangemeld als lokale coördinator? Nog tot en met 18 augustus kan je je aanmelden via deze link.

Ben je nog niet zeker of jouw gemeente aan Erfgoeddag deelneemt? Geen probleem: je aanmelding verplicht niet tot een deelname aan Erfgoeddag 2015.

Trad je vorige Erfgoeddageditie ook op als lokale coördinator? Vul dan zeker het aanmeldingsformulier opnieuw in, zo zijn we zeker dat we over de juiste gegevens beschikken.

Alvast bedankt voor jouw aanmelding!

Foto: © Pinterest

Vrije tags
lokale coördinator
aanmelden
inschrijvingsysteem