Evaluatie Erfgoeddag 2012: ook jouw mening telt!

Nu het stof stilaan terug is gaan liggen, blik je hopelijk terug op een geslaagde dag. We willen je dan ook eerst en vooral héél hartelijk bedanken voor de geleverde inspanningen. De enthousiaste reacties van zowel het publiek, pers en vele collega's zijn het bewijs dat jullie opnieuw een zeer succesvolle Erfgoeddag organiseerden. Hoed af voor zoveel enthousiasme en inzet.

Binnenkort starten we de voorbereidingen voor Erfgoeddag 2013. Volgend jaar vindt het evenement plaats op zondag 21 april met Stop de tijd! als roepnaam. We willen graag rekening houden met je ervaringen en bedenkingen. Hoe kun je helpen? Door onze online enquête in te vullen, en dit graag uiterlijk tegen woensdag 9 mei.  Het neemt maar een minuutje in beslag en je helpt er ons – en zo ook je collega-deelnemers – echt mee.


•    Organiseerde je op Erfgoeddag een of meerdere activiteiten, vul dan deze enquête in:
https://www.surveymonkey.com/s/GBXS5D2

•    Trad je voor Erfgoeddag 2012 op als lokale coördinator in je gemeente, vul dan deze enquête in: https://www.surveymonkey.com/s/GB3FQB7 

•    Ook de bezoekers die je op Erfgoeddag mocht ontvangen, kunnen een enquête invullen, nl. via https://www.surveymonkey.com/s/GBCH2YW.

Alvast bedankt voor je medewerking!




 
 

Vrije tags
evaluatie
Helden