Oproep | Deel uw vragen en expertise met de 'Expertgroep Cultuur & Vrije Tijd' van STIMA

Logo STIMA

Om de nationale spreuk – u weet wel, eendracht maakt macht – te parafraseren: een groep weet samen vaak meer dan alle individuele leden apart. Het geheim van het succes zit ‘m in de interactie tussen de leden. Zeker als de groep regelmatig en in een opbouwende sfeer bijeenkomt om na te denken, ervaringen uit te wisselen én te leren over marketinggerelateerde thema’s, onderwerpen en praktijken die geregeld het pad kruisen van ieder van hen. Binnen de cultuur- en vrijetijdsector is de marketingpraktijk lang nog niet zo goed ingeburgerd en toegepast als in de profit. Precies om aan de leer- en ervarings-uitwisselingsnoden van marketeers in de cultuur- en vrijetijdssector tegemoet te komen, is deze ‘Expertgroep’ van STIMA een uitgelezen forum. FARO nodigt alle belangstellenden uit om deel te nemen aan de startvergadering, op maandag 3 november 2014, om 18.30 uur bij FARO.

Het doel van deze groep is tweeledig:

  • het opbouwen van duurzame expertise over de marketingpraktijk, met daarbij aandacht voor de aard en het specifieke karakter van de cultuur- en vrijetijdssector. Deze expertise wordt versterkt door de hands on-ervaring van ieder van de leden.
  • het uitzetten van een netwerk van contacten, dat in de dagelijkse praktijk ook bijzonder nuttig kan zijn. Zo kunnen leden snel en efficiënt binnen dit netwerk op zoek gaan naar antwoorden op vragen waarmee ze in hun praktijk te maken hebben.


Hoe?
De Expertgroep Cultuur & Vrije tijd komt één keer per maand samen, op wisselende locaties.

Voor wie?
Bent u in uw culturele of vrijetijdsorganisatie verantwoordelijk of bezig met marketing of communicatie? Staat u open om uw inzichten en ervaringen met collega’s te delen, en daardoor ook zelf voortdurend bij te leren? Dan bent u de geknipte vrouw of man om lid te worden van deze groep.

Heeft u trouwens het dossier 'Vloek of zegen? Marketing in de cultureel-erfgoedsector' op deze website al ontdekt? De gelijknamige inspiratiegids verdient beslist uw aandacht!

Wenst u in te schrijven of gewoon meer info over het verloop of de voorwaarden van het lidmaatschap?
Bel of mail naar Pascale Cambie, Z.1. Researchpark 120, 1731 Zellik, T +32 (0)2 467 56 98, pascale.cambie@stima.be

Website STIMA

Roel Daenen
cultuurmarketing
marketingplan
STIMA
expertgroep