Nodig Bar du matin (Radio 1) bij u uit

Annemie Tweepenninckx - © VRT - Joost Joossen

Opening van een expo? Een verjaardag te vieren? Of gewoon zin in croissantverse ontbijtradio? Nodig dan Bar du matin eens bij u uit, en treed in de sporen van het MAS, muZEE, Museum M, het Huis van Alijn en Bozar.

Elke zondagochtend van 7 tot 9 houdt Annemie Tweepenninckx op Radio 1 de Bar du matin open. De plek waar een kunstenaar de nacht afrondt of net erg vroeg opstaat omdat hij/zij net dan inspiratie heeft om te werken. Bar du matin, dat is een goed gesprek over wat schoon is en echt, wat komt bovendrijven in het leven - verdriet én een schaterlach. Met muziek die het zondagsgevoel doet opborrelen. Bar du matin is "een tocht vol radiokunst, erfgoed, theater, beeldend werk, literatuur, mode, dans en emotie."
 
Het liefst opent de Bar du matin op locatie, bij u dus. Met publiek, koffie en koeken. Een ideale manier om uw culturele evenement in de spotlights te zetten. Wat hebben de programmamakers nodig? Een fijne locatie waar ze minimum 40 luisteraars kunnen ontvangen. En koffie. Voor de rest zorgen zij. Er hangt een kostenplaatje aan, maar in ruil krijgt u naast de uitzending ook vermelding van uw event/locatie in een aankondigende spotcampagne op Radio 1.  
 
Interesse? Voor meer info en alle voorwaarden kan u terecht bij Menno De Laet (Radio 1) op 02 741 58 66 of menno.delaet@vrt.be
 
Bar du matin, elke zondag tussen 7 en 9 uur. Meer info vindt u op de website van Radio 1.

De VRT wil overigens de samenwerking tussen de cultureel-erfgoedsector en haar programma's verder uitbouwen. U krijgt binnenkort de kans om uw idee voor een panel voor te stellen. Daarover leest u elders op onze website meer.

Roel Daenen
VRT
beeldvorming
media
pers
Radio 1
communicatiestrategie
Bar du Matin