Kom bij de VRT in beeld met uw collectie, project of idee | het einde nadert!

Het einde is nabij

Nog één maand. Zoveel tijd heeft u nog om een projectvoorstel te bezorgen waarmee u mogelijks een nieuw programmaformat op de radio, tv en/of website bij (en in samenwerking met) de VRT kunt realiseren. Op 21 april verstrijkt die deadline immers onherroepelijk. Zo’n kans om – letterlijk – in beeld te komen mag u echt niet laten liggen!

Wat moet u doen? Lees eerst en vooral eens het verslag van de lancering van het FARO-vormingstraject ‘Erfgoed en media’. Tijdens dat evenement vertelde Jean-Philip De Tender hoe de programmamakers voorstellen bekijken en beoordelen. Belangrijk is dat u door deze ‘bril’ naar uw tentoonstellingskalender, collectie en/of werking kijkt. U zult merken: dit is heus geen rocket science. En uw creativiteit is uw belangrijkste instrument!

Bezorg ons vervolgens tegen 21 april een kort voorstel. In welke vorm u dat doet (tekst, filmpje, papier, 3D-sculptuur …) speelt geen rol. Op basis van de ingezonden voorstellen maakt een panel een eerste selectie. Waarna de echte pitch volgt op 7 mei voor het programmapanel.

Veel succes! En nogmaals, laat deze mooie kans niet aan u voorbij gaan!

Roel Daenen
beeldvorming
communicatiestrategie
Erfgoed en media
pitch
#vrterfgoed
Opening / lancering