Naar aanleiding van Erfgoeddag 2016 biedt Cera financiële ondersteuning voor culturele initiatieven met kwetsbare groepen

Activiteit Erfgoeddag 2015, Dilbeek (c) Erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei

Elk jaar opnieuw zet Erfgoeddag het cultureel erfgoed in Vlaanderen en Brussel in de kijker. Dit jaar vindt Erfgoeddag plaats op zondag 24 april 2016 met als thema Rituelen. Cera wil verenigingen en organisaties van kwetsbare groepen financieel ondersteunen om naar aanleiding van Erfgoeddag 2016 een culturele activiteit te ontwikkelen.

Culturele activiteiten die vertrekken van de competenties van de doelgroep en bijdragen tot een positieve beeldvorming kunnen in aanmerking komen voor een financiële ondersteuning van maximum 2.000 euro.

Om in aanmerking te komen voor deze financiële ondersteuning dient uw initiatief te voldoen aan een aantal voorwaarden. Het aanvraagformulier dient uiterlijk op 31 december 2015 ingediend te worden. Enkel tijdig ingediende formulieren worden aanvaard. Alle nodige documenten en info kunt u nalezen op de website van Erfgoeddag.

Kent u een organisatie of vereniging die tot de doelgroep behoort? Breng hen dan zeker van deze oproep op de hoogte.

Hebt u vragen of twijfelt u of uw idee in aanmerking komt? Heeft u hulp nodig om uw idee verder uit te werken? Aarzel niet ons te contacteren. We helpen u graag verder.

Foto: Activiteit Erfgoeddag 2015, Dilbeek (c) Erfgoedcel Pajottenland & Zennevallei

Leen Breyne
erfgoeddag
rituelen
zorg
cera
kwetsbare groepen
ondersteuning