Wegens succes herhaald: de uitdaging van leiderschap

groep kijkt naar post-its

Zin om uw vaardigheden als leider van een team aan te scherpen? Om te leren hoe u beter om kunt gaan met uw werknemers, hoe u mensen motiveert en weerstand vermindert? Neem dan deel aan de tweede editie van het leiderschapstraject!

Uw voorgangers waren alvast razend enthousiast, een paar quotes:

"Een zeer goede begeleiding: enthousiast, uitdagend, to the point, opmerkzaam … kortom, uitstekend!"

"De opleiding brengt absoluut een mentaliteitswijziging mee. Het zet jou als leider aan tot constante overwegingen en bewustwordingen van de mensen in jouw team. Na de cursus ben je als leider nooit meer dezelfde!"

"Het biedt aan een goed (snel) tempo nieuwe inzichten en instrumenten om op eigen tempo mee aan de slag te gaan en geeft de kans via trial te kiezen welke instrumenten het best bij de eigen stijl passen."

"Zeer toegankelijke opleiding met veel ruimte voor de eigen vragen en casussen. Ook binnen de opleidingsdagen was er vanuit de lesgevers heel wat flexibiliteit."

"Het feit dat je met mensen uit dezelfde sector aan de slag kunt, is een groot voordeel. De culturele sector vraagt toch een andere benadering dan commerciële bedrijven die winst moeten maken."

Meer weten? Op 11 januari geven we meer toelichting bij het nieuwe traject. U kunt de lesgever ontmoeten en proeven van de inhoud. Schrijf nu al in

Foto: Jonathan Sommereyns

Jacqueline van Leeuwen
leiderschap
Cursus